Days After

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 11:56

11 DAYS AFTER the launch...

We zijn ondertussen 11 dagen online met www.sophiesticatedantwerp.com, wat een geweldige week was dit 🤩...

De overweldigende reacties, het enthousiasme, woorden die soms naar de keel grepen🥰.

Elke moment nemen we mee in deze beleving... 🙏🏻
Het doet ons enkel nog meer zin (wist niet dat dat kon) krijgen in wat we doen.

Handgemaakte items ontwerpen, vervaardigen en met veel passie en liefde leveren.

Dat is wie wij zijn,

With love, team Sophiesticatedantwerp🎀


Reactie plaatsen

Reacties

Ann Lambrechts
een jaar geleden

Beste Sophie,
Bedankt voor je gepersonaliseerde service, dit heeft mij geholpen in mijn moeilijk traject van borstkanker. Je kwam mij tegemoet in mijn voorkeuren voor mooie, stijlvolle en kwaliteitsvolle bandana’s, ik voelde mij daardoor beter tijdens mijn behandeling en voilà “ik mocht gezien worden”! Nogmaals dank voor je mooie op maat aangeboden collectie! Top! 👍